Två Handledare till Bönorna i Handen / Café Himlagott i Tyresö

Bönorna i Handen har café, restaurang- och cateringverksamhet på tre ställen i Haninge och i Tyresö. Vi är ett s k arbetsintegrerande socialt företag med målsättning att skapa arbete eller vägar till arbete för människor som har svårt att komma in på arbetsmarknaden av egen kraft. Därför har vi dubbla affärsidéer genom att vi även säljer platser för arbetsträning till Arbetsförmedlingen och sysselsättningsplatser till Tyresö kommun.

Vi är omtyckta för bra kvalitet och bra service. Vårt företag drivs som ett kooperativ, dvs. det är de anställda som äger företaget och i huvudsak är de som sitter i styrelsen. Vi delar inte ut vinst, utan allt överskott går tillbaka till företaget så att vi kan göra ändå mer nytta för människor.

I Tyresö driver vi Café Himlagott som ligger i Bollmoradalens kyrka vid Tyresö Centrum.

Som handledare på Bönorna i Handen och Tyresö, får du en kreativ och nyfiken arbetsplats med intressen för nya lösningar, där du får bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du erbjuds möjligheter att vara med i ett dynamiskt utvecklingsarbete. Vårt arbetssätt är en lösningsfokuserad metod som bygger på att hitta personernas styrkor, förmågor och behov.

 

Om tjänsten:

Ditt uppdrag blir att handleda och aktivt stötta personer i arbetsträning och samverka med andra myndigheter, främst Arbetsförmedlingen och Samordningsförbundet. Den ena tjänsten är fokuserad på arbetsträning där målgruppen till stor del är kvinnor med utländsk bakgrund.

Tjänsterna är på heltid, med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Månadslön.

.

Vem är du?

Den huvudsakliga profilen är att du har erfarenhet av att på liknande sätt ha arbetat med människor, gärna med inriktning på personer med funktionsvariationer eller har erfarenhet och utbildning inom kök och livsmedel. Har du erfarenhet av båda områdena, är det meriterande.

Du uttrycker dig på ett tydligt sätt i tal och skrift och kan samarbeta med myndigheter på ett förtroendeingivande sätt. Du har B-körkort.

För att trivas och utvecklas med oss har du höga ambitioner att göra ett bra jobb. Du är prestigelös, lösningsinriktad och värderar ett varmt bemötande. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet.

 

Ansökan: senast 13 juli 2018 med personligt brev och CV till rekrytering@bonorna.se

Vill du veta mer om tjänsten ring Annika Sahmaoui 070-652 29 82, efter v.27